Agenten kunnen hun ogen niet geloven wanneer zij het huis binnen komen van deze 45-jarige man.. bizar

Dit onderstaande verhaal is bizar en bevat wellicht foto’s die voor sommige als schokkend kunnen worden ervaren.

Anatoly Moskvin was altijd een gerenommeerde academicus in Rusland. Naast academicus was hij ook een expert op het gebied van begraafplaatsen. Waarom de man een expert is geworden in begraafplaatsen kwam november 2011 aan het licht. Anatoly had namelijk al jaren een duister geheim waar twee politie agenten in 2011 toevallig achter kwamen.

Het was een druilerige november dag in 2011. Twee agenten stonden voor de deur bij Anatoly om advies in te winnen over begraafplaatsen. Toen Anatoly de deur open deed kwam er meteen een vrij specifieke en vieze geur de agenten tegemoet. Ze vroegen Anatoly of ze binnen mochten komen. Enerzijds voor het advies waarvoor zij kwamen en anderzijds omdat zij erg nieuwsgierig waren naar wat deze geur veroorzaakten.

Anatoly liet de mannen binnen zonder eventuele gevolgen te overzien.
Toen de twee agenten naar binnen liepen wisten zij niet waar ze moesten kijken. Het gehele huis van Anatoly lag vol met kinderspeelgoed en poppen. Ook lagen overal kinderkleding. De agenten stonden vreemd te kijken, want Anatoly had helemaal geen kinderen dus wat deed hij met al dit speelgoed?

Benieuwd hoe dit bizarre verhaal verder gaat? Lees dan verder op de volgende pagina’s