Adidas negeert de commercial die een student voor ze maakte. Maar nu gaat hij alsnog viral!

De 26-jarige student Eugen Merher had voor Adidas een geweldige en inspirerende reclame gemaakt. Gewoon, omdat hij het een mooi merk vind en hij een goed idee had voor een reclame.

Eugen besloot zijn reclame naar Adidas op te sturen in de hoop dat dit door ze zou worden opgepakt of hij een stage of baan zou kunnen krijgen. Misschien zouden ze zijn reclame zelfs wel gebruiken! Maar Adidas liet helemaal niets van zich horen…

reclame-adidas-hardlopen-rennen-sporten-fit

De reclame gaat over een man die in een verpleegtehuis zit. Op een dag vindt hij zijn oude sportschoenen in een kast. Joggend door de gangen van de zorginstelling trekt hij de aandacht van andere medebewoners. Maar dit is voor hem niet voldoende, hij wil naar buiten! Omdat hij op een gesloten afdeling zit doet het personeel er alles aan om hem binnen te houden Tot zijn medebewoners ingrijpen.

Eugen stuurde dit filmpje op naar de communicatie-afdeling van Adidas, maar Adidas negeerde het filmpje volledig en Eugen kreeg niks van ze te horen. Jammer, want Adidas had met dit filmpje heel veel aandacht kunnen krijgen. Eugen nam het heft in eigen handen want nu gaat dit filmpje viral en verovert het het hele internet. Dit zal hem zeker snel de beste baan in de reclame branche opleveren.

LEES OOK:  Hij zet 4 keukenkasten op zijn slaapkamer. Wat hij ervan weet te creëren? Geniaal!

Geniet mee van de video hieronder. Je krijgt zeker weten een brok in je keel!

Wat vind jij? Reageer hieronder: