De reden dat deze vrouw en haar ex-man foto’s blijven met hun zoontje is GEWELDIG

Vroeger trouwden mensen en bleven zij tot de dood hun scheidt bij elkaar. Velen oma’s en opa’s zijn nog steeds samen, maar dat is iets wat wij steeds minder zien. Tegenwoordig gaat scheiden net zo makkelijk als trouwen. Helaas is dit een van de veranderingen met de tijd die niet zo positief zijn. Waar ligt dat aan? Wellicht aan de technologie├źn van tegenwoordig. Vroeger was het vele malen moeilijker om een leuk meisje of knappe jongen tegen te komen. Tegenwoordig hoef je alleen je telefoon aan te doen en zit je zo op apps als Tinder en Happn.

Vrouwen werken natuurlijk ook tegenwoordig. De emancipatie is iets positiefs, maar heeft er ook voor gezorgd dat zowel mannen als vrouwen meer in contact komen met het andere geslacht. Positief, maar wellicht minder positief wanneer het om relaties gaat.

Waar het ook aan ligt scheidingen horen er tegenwoordig bij. Vaak zijn de kinderen hier de dupe van en dat realiseren sommige ouders nog vaak iets te weinig. Echter Victoria en Adam uit Amerika realiseren zich erg goed dat hun zoon hoe dan ook de dupe wordt van hun scheiding en proberen daarom er alles aan te doen om dit zo makkelijk mogelijk voor hem te maken.

Victoria en Adam waren na drie jaar huwelijk uitgekeken op elkaar. Ze hadden toen al een zoon Bruce genaamd. De kleine Bruce kon toen nog niet erg goed bevatten wat er allemaal gebeurde en dat wilde Victoria en Adam graag zo houden. Victoria besloot op een dag om een familie foto te laten maken samen met Adam, die op dat moment al haar ex was. Adam stemde in en zo begon hun jaarlijkse traditie.

Elk jaar opnieuw komen Victoria, Adam en Bruce samen als een echt gezin om een familie foto te maken. Bruce vind deze dag vaak geweldig en ook voor Victoria en Adam is geweldig om hun zoon te zien stralen. Hij weet ondertussen dat zijn ouders uit elkaar zijn en niet meer bij elkaar komen, maar hij vind het fijn om zijn ouders tegelijkertijd te zien.

Adam geeft aan dat Victoria en hij niet altijd goed samen gaan. Ze hebben echt weleens ruzie en haten elkaar ook weleens, maar uiteindelijk zijn ze voor altijd verbonden door hun prachtige zoon Bruce. Ze willen hem zo’n probleemloze jeugd geven als mogelijk. Dat betekent soms schikken en dat doen Victoria en Adam dan ook eens per jaar.

En ondanks dat ze het soms niet met elkaar kunnen vinden, zijn de ‘familie’ dagen best gezellig. Zeker nu Victoria in een andere staat is gaan wonen is het extra bijzonder voor Bruce om zijn ouders samen te zien. Hij ziet Adam stukken minder en de dagen dat hij met zijn vader kan zijn leeft Bruce altijd erg op.

Hieraan zouden velen ouders een voorbeeld kunnen nemen. Maak het niet je kinds probleem dat je uit elkaar gaat. Want kinderen kunnen niet kiezen, maar als ze mochten kiezen dan hadden ze gewild dat hun ouders als volwassenen met elkaar omgingen!