Het enige wat je nodig hebt is een gekookt eitje om je bloedzuikerspiegel te controleren, ZO doe je het…

Elke keer dat je eet, gaat je bloedsuikerspiegel omhoog. Dit geldt vooral voor mensen met type 2 diabetes of insulineresistentie.

Erachter komen hoe je jouw bloedsuikerspiegel onder controle krijgt is niet echt een gemakkelijke taak. Het kan maanden duren voor een nieuw gediagnosticeerd patiënt om te leren wat hij of zij moet eten en wat te vermijden.

En tijdens deze periode, heeft iemand met type 2 diabetes waarschijnlijk een te hoge bloedsuikerspiegel, wat schadelijk is voor hun algemene gezondheid.

Te veel suiker in het bloed voor langere tijd verhoogt het risico op hart-en vaatziekten en beroertes, nierziekten, problemen met het gezichtsvermogen, en ook zenuw problemen kunnen toenemen.

Hoe controleer je jouw bloedsuikerspiegel

Voor de meeste gezonde individuen, moet een normaal bloedsuikerspiegel zijn: tussen 4,0-6,0 mmol / L (72-108 mg / dl) bij vasten. Tot 7,8 mmol / L (140 mg / dL) 2 uur na het eten.

Voor mensen met insulineresistentie, blijft hun bloedsuikerspiegel hoog lang nadat ze hebben gegeten.

Gelukkig zijn er veel voedingsmiddelen die je kunt eten die je kunnen helpen je bloedsuikerspiegel op een natuurlijke manier onder controle te krijgen. Waar je waarschijnlijk achter zult komen is dat met diabetes medicijnen je lichaam op lange termijn negatieve bijwerkingen zal ervaren.

Hieronder is een krachtig middel dat drie eenvoudige ingrediënten combineert om te voorkomen dat je bloedsuikerspiegel de verkeerde kant op gaat.

Voor dit recept is het enige wat je nodig hebt: appelazijn, water, en een gekookt ei.

instructies:

Kook een ei in de middag, en pel het ei. Doorboren het ei 2-3 keer met behulp van een tandenstoker. Doe het ei in een jampot en giet net genoeg azijn overheen zodat het ei geheel ondergedompeld is. Sluit de pot en laat het ’s nachts weken in de koelkast.

Drink de volgende ochtend een glas warm water en eet je ei.

Herhaal dit elke dag, en je zult al snel een verbetering van je bloedsuikerspiegel.

WAAROM HET WERKT

Een paar hardgekookte eieren kunnen een handige eiwitrijke snack of ontbijt zijn als je diabetes hebt. Het eiwit zal helpen om je een vol gevoel te geven zonder je bloedsuikerspiegel aan te tasten. Eiwit vertraagt ​​niet alleen de spijsvertering, het vertraagt ​​ook de absorptie van glucose, en dat is zeer nuttig voor diabetici.

Appelazijn maakt je gevoeliger voor insuline en verlaagt je bloedsuikerspiegel, met name na het eten van zetmeelrijk voedsel. De resultaten van een onderzoek toonde positieve resultaten voor mensen met type 2 diabetes wanneer ze het voor een glucose-zware maaltijd namen.

Je gezondheid ligt in je eigen handen. Een hardgekookt ei en appelazijn zijn relatief goedkoop in vergelijking met veelgebruikte diabetes medicijnen. Daarbovenop zijn ze veel beter voor je op de lange termijn.