Deze hond redt veel mensen door oplettend te zijn en meteen toe te slaan..

Helaas hoor je steeds meer op het nieuws over bommen en zelfmoordterroristen. Niet alleen in het verre buitenland, maar ook in buurlanden als België en Duitsland. De terroristen zijn steeds slinkser en bedenken steeds meer nieuwe technieken of manieren om de bommen op de plaatsen te krijgen waar zij het willen.

In Nigeria zijn bommen ook aan de orde van de dag. Steeds meer steden en dorpen worden belaagd met terroristen. Dat ontdekte ook wat gasten op een bruiloft in Nigeria.

Tijdens het feest kwam er een meisje in een jurk naar de gasten toe gelopen. Het meisje was wat wazig en bleek niemand te kennen. Ze bleef eerst een tijdje op een afstand staan en liep daarna wat dichter naar de gasten toe. Niemand merkte haar echt op, maar een hond van een van de gasten wel.

Hij begon te grommen naar het meisje en rende daarna op haar af. Hij sprong op haar en probeerde in haar armen te bijten. De gasten keken geschrokken op en de eigenaren van de hond keken verbaasd. Hij reageert nooit zo. Net wanneer de baas van de hond naar hem toe wil lopen gaat de bom af onder de jurk van het meisje.

De hond en het meisje overleefde de aanslag niet. De gasten van de bruiloft kwamen er gelukkig met de schrik vanaf. De hond had blijkbaar meteen door dat het meisje een bom onder haar jurk had zitten. Niemand anders was het opgevallen.

In Nigeria worden vaak meisjes ontvoerd door terroristische groepen en onder invloed van drugs naar locaties gebracht om aanslagen te plegen. Het is zowel voor de meisjes als de slachtoffers verschrikkelijk.
Ook bij deze aanslagen werd bekend dat de terroristische organisatie Boko Haran erachter zat.

Dankzij de hond zijn er verder geen gewonden en doden gevallen. Het word tijd dat de terroristische organisaties stoppen met aanslagen plegen op onschuldige mensen. Het wordt tijd dat er weer vrede komt.