Deze vrouw wordt op een prachtige manier verrast wanneer haar echtgenoot haar zwanger en met een schuld achterlaat

Liefde is iets prachtigs als het goed gaat. Dipjes kennen we allemaal en dat hoort nou eenmaal bij de liefde, maar soms kan de liefde ook ontzettend hard zijn. Dat ontdekte Amanda een aantal maanden geleden.

Al vijf jaar lang probeerde Amanda en haar man om kinderen te krijgen. Helaas kreeg Amanda meerdere miskramen en dat was niet alleen emotioneel heel zwaar, maar ook de relatie met haar man werd flink op de proef gesteld. Ondanks alles bleven zij elkaar steunen en bleven zij bij elkaar.

Een half jaar geleden werden eindelijk hun gebeden verhoord. Amanda werd zwanger en dit keer ging de zwangerschap goed. Amanda’s geluk kon niet op. Zeker niet toen ze samen met haar man ook nog eens hun droomhuis kochten. Amanda leefde op een roze wolk.

Helaas kwam daar naar 30 weken zwangerschap een verandering in. Toen Amanda op een avond thuis kwam van werk kwam zij erachter dat haar man haar had verlaten. Amanda was ontroostbaar. Ze was zwanger én had een torenhoge schuld. Hoe moest ze dit gaan doen als haar kindje werd geboren.

Een radiostation in de stad waar Amanda woont kreeg haar verhaal via via te horen. Ze besloten Amanda te helpen en haar niet aan haar lot over te laten.

Ze plaatste camera’s in haar huis en verraste haar op een wonderbaarlijke wijze. Bekijk het in het onderstaande filmpje.