Man krijgt geniaal antwoord wanneer hij vraagt of zijn hond mee mag naar een hotel

Huisdier eigenaren zitten rond de zomerperiode altijd met een probleem. Moeten ze het dier wel of niet meenemen op vakantie? Misschien toch naar een pension? Of die oud tante die het beest altijd net te veel verwend?

Het blijft lastig want je wilt het dier de beste plaats mogelijk geven (maar stiekem is dat toch wel bij jou zelf).

Deze man in het verhaal dacht precies hetzelfde. Zijn trouwe viervoeter wijkt haast nooit van zijn zijde en wanneer hij op citytrip gaat wilt hij hem het liefste meenemen. Helaas zijn in veel hotels honden niet toegestaan en dus besluit de man het hotel wat hij heeft gereserveerd vooraf te mailen.

Het antwoord wat hij terug krijgt had hij nooit verwacht.

Mail van de man;
“Hallo,

Ik heb een kamer geboekt over een paar weken in uw hotel. Graag zou ik mijn hond willen meenemen. Hij is goed opgevoed en hij is zindelijk. Hij blaft niet en ik zal hem niet alleen in de hotelkamer laten.

Is het goed als ik hem meeneem?”

Na een aantal dagen wachten krijgt de man de volgende mail terug;

“Hallo,

Ik heb het in 30 jaar hoteleigenaar te zijn nog nooit meegemaakt dat een hond handdoeken heeft gejat, ook geen linnengoed of bestek. Ook heb ik nog nooit een hond weg zien lopen met een schilderij uit mijn hotel of met de televisie. Nog nooit een hond eruit moeten zetten vanwege dronkenschap of ander overlast.

Uw hond is van harte welkom in dit hotel en als uw hond u als borg stelt, dan mag u ook mee komen!”