Met deze 7 tips maak je vandaag meer kans op een ticket voor Tomorrowland

Vandaag om 17.00 uur begint o.a. in Nederland de voorverkoop van tickets voor het grootste festival van de wereld Tomorrowland!

Jaarlijks proberen duizenden mensen gespannen hun tickets via de computer te bemachtigen maar door de grote vraag worden er helaas veel teleurgesteld.

tl

Hierbij enkele tips om je kansen te verhogen op zo’n felbegeerd kaartje. let wel, het is niet gegarandeerd want het blijft een loterij (!)

1. Preregistreer

Tomorrowland werkt al een tijdje met de zogenaamde pre-registration, heb je de code ontvangen via de mail, houdt deze dan bij de hand als je om 17.00u voor de computer zit.

2. Zorg voor een stabiele internetconnectie
Het is belangrijk dat je geen signaal verliest, dit kan ervoor zorgen dat je achteraan de virtuele rij sluit. Het beste kun je een internetkabel aansluiten en dus geen WIFI. Gebruik ook geen GSM maar een laptop of PC.

3. Ga tijdig achter je computer(s) zitten

Zorg dat je ruim voor 17.00u achter je computer zit, schakel alle afleidende factoren uit (zoals facebook, desktop whatsapp, mail etc.)

4. Vermijd Internet Explorer
Je vraagt je waarschijnlijk af wie er uberhaupt nog IE gebruikt, en terecht.. dit is de minst stabiele browser om je tickets te bemachtigen. Kies voor Chrome of Safari.

LEES OOK:  Ze stopt haar vader midden in het duet. Wat ze vervolgens tegen hem zegt? ZO lief!

Voor de volgende tips en de exclusieve TIP video kijk op de volgende pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder: