7 belangrijke dingen die mannen eigenlijk zouden moeten weten over vrouwen

7 belangrijke dingen die mannen eigenlijk zouden moeten weten over vrouwen

Voordat ik de 7 dingen opnoem, zal ik de eerste zijn om te zeggen dat dit natuurlijk niet voor alle mannen geldt. Er zijn genoeg mannen die ‘ons ’ goed kennen (oké het woordje genoeg is misschien een beetje overdreven.. er zijn er een paar.. ergens.. verstopt.. in een diep bos 🙂 ). Enne dames, mochten jullie er nog wat aan toe te voegen hebben.. be my guest! Mannen, dit moeten jullie over ons weten:

1. JE HOEFT HET NIET OP TE LOSSEN, JE HOEFT ALLEEN MAAR TE LUISTEREN
luisteren-Gift-Avenue-2Als we thuis komen na een zware dag op het werk, of wanneer we een hele dag met jengelende kids hebben gezeten en je vraagt hoe het gaat en het antwoord is ‘zware dag’, dan willen we alleen maar dat je ons steunt. Je hoeft niet met antwoorden te komen als ‘dat moet je de volgende keer zo doen’ of ‘als je nu de volgende keer dit doet..’ NEE je hoeft alleen maar te luisteren!!!!

 

2. WE WAARDEREN KLEINE DINGEN
Geloof het of niet, wil je ons imponeren dan hoef je geen groot geschut (uhm oké laten we het daar niet over hebben..) in te zetten! Een vriendelijk woord, een lieve aanraking, helpen met het huishouden.. het zit ‘m in de kleine details.
En ja.. als we jarig zijn dan natuurlijk een dik vet kado 🙂 (zei ik dat hardop?!).

LEES OOK:  Ze trouwt met een 70-jarige voor zijn geld. Tijdens de huwelijksnacht krijgt ze echter meer dan ze verwacht..

 

3. ZIE ONZE TRANEN NIET ALS ZWAKHEID
huilen-Gift-AvenueOnze tranen komen niet alleen van verdriet maar ook door woede, blijdschap, frustratie en geluk; dus wen daar maar vast aan. En vergeet niet die ‘tijd van de maand’ tranen en de ‘geen idee waarom ik huil‘ tranen. Mannen, als je onze tranen begrijpt dan weet je dat het geen teken van zwakte is maar van kracht! De kracht om ècht kwetsbaar te zijn. De kracht om gepassioneerd te zijn en mededogen te hebben en om ècht te voelen.

 

Lees verder op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder: